Kiváló hónapot zártak a HELL Fight Club versenyzői

Aranyérmekkel térhettek haza a versenyzők

 

 

2021. szeptember 30. – Mozgalmas és eredményes hónapon van túl a HELL Fight Club ökölvívó egyesület. A klub versenyzői két aranyéremmel és két bronzéremmel térhettek haza a 2021. évi Ifjúsági Ökölvívó Magyar Bajnokságról és a Musztafa Hajrulahovics Emlékversenyről.

Szeptember 21. és 27. között Szarajevóban is képviselhették magukat a Fight Club versenyzői a Musztafa Hajrulahovics Emlékversenyen, ahol Csóka Nándor és Mester Soma szállt a ringbe. Kemény mérkőzéseket játszottak, és végül mind a ketten harmadik helyezést értek el, amelynek köszönhetően nagy eséllyel részt vehetnek a hamarosan megrendezésre kerülő felnőtt világbajnokságon.

Szeptember 23. és 26. között került megrendezésre az Ifjúsági Ökölvívó Magyar Bajnokság, amely egyben válogató is volt az Ifjúsági Európa-bajnokságra. A Büki Csarnokban lezajlott versenyen a HELL Fight Club színeiben Varga Beáta és Mezei Petra indult, és nagy küzdelem után mindketten aranyérmet vihettek haza. A bajnokság legjobb női versenyzőjének járó különdíjat szintén Mezei Petra, a HELL Fight Club versenyzője szerezte meg. Az eredményeiknek köszönhetően a lányok kvalifikálták magukat az Európa-bajnokságra.

A HELL Fight Club versenyzői 2021. október 4-8. között Tatán edzőtáborban vesznek részt, ezt követően utaznak az Európa-bajnokságra!

még több hír

Országos sikert arattak a HELL Fight Club versenyzői!

November 10-14.-ig rendezték meg a 2021. évi Serdülő, Junior és Női Országos Bajnokságot az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban, ahol 71…

Ezüstérmet ünnepelhetett Koncza Attila

A hétvége folyamán Koncz Attila a WKF világbajnokságon képviselte a HELL Fight Club-ot és a döntőig meg sem állt, ahol…

Ezüstéremmel térhetett haza Mezei Petra

Remekül szerepelt Mezei Petra az idei Ifjúsági Európa-bajnokságon Budvában, amelyen egészen a döntőig verekedte be magát, ahol orosz ellenfelétől kapott…
további hírek