Különdíjas lett a HELL Fight Club Debicában

Győzni mentünk Debicába – Különdíjas lett a HELL Fight Club Lengyelországban

Szikszó, 2018. október 11. – Egyedi versenyere hívták meg a HELL Fight Club harcosait, melyre szeptember 29-én került sor Lengyelországban. A miskolci és egri bokszolókkal kiegészült szikszói klub versenyzői szlovák és lengyel sportolókkal mérték össze erejüket, és több mérkőzésen is győzedelmeskedtek.

A lengyelországi Debica adott otthont annak a szeptember végén megrendezett bokszgálának, amelyre a HELL Fight Club sportolói is meghívtást kaptak. Majláth Gábor Tamás, az egyesület vezetője, több tehetséget is elindított a mérkőzéseken: Szikszóról Herczeg Virág és Szobota Szabolcs, Miskolcról Szamkó Zsolt és Budai Róbert, Egerből pedig Puporka Ádám és Lindi Norbert erősítette a csapatot.

A gála összesen 12 mérkőzésből állt, ebből a HELL Fight Club tagjai 6 meccsen vettek részt. Herczeg Virág, Szobota Szabolcs, Szamkó Zsolt, Puporka Ádám és Budai Róbert is egyhangú pontozással szerezték meg a győzelmet, sajnos azonban Lindi Norbert pontozásos vereséget szenvedett. A bokszklub így 5 győzelemmel és egy vereséggel zárta a gálát.

A magyar sportolók természetesen nem maradtak elismerés nélkül, Budai Róbert a legjobb utánpótlásnak járó különdíjat zsebelte be, míg a HELL Fight Club a legjobb csapatnak járó különdíjat vehette át.

még több hír

Országos sikert arattak a HELL Fight Club versenyzői!

November 10-14.-ig rendezték meg a 2021. évi Serdülő, Junior és Női Országos Bajnokságot az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban, ahol 71…

Ezüstérmet ünnepelhetett Koncza Attila

A hétvége folyamán Koncz Attila a WKF világbajnokságon képviselte a HELL Fight Club-ot és a döntőig meg sem állt, ahol…

Ezüstéremmel térhetett haza Mezei Petra

Remekül szerepelt Mezei Petra az idei Ifjúsági Európa-bajnokságon Budvában, amelyen egészen a döntőig verekedte be magát, ahol orosz ellenfelétől kapott…
további hírek