BEMUTATKOZÁS

HELL FIGHT CLUB

A HELL Fight Club egyik lefontosabb feladata az ökölvívás és más küzdősportok népszerűsítése, valamint a drog és a diszkrimináció elleni harc.

Ökölvívó versenyek, sportnapok és bemutatók szervezése kiemelten fontos klubunk számára, hiszen szeretnénk minél nagyobb tömeget aktivizálni és megismertetni ez emberekkel ezt a kiváló sportágat.  

A HELL Fight Club megalakulása óta több korosztályos bajnokkal, diákolimpiai bajnokkal, felnőtt magyar bajnokokkal büszkélkedhetünk. A gyerekeknek külön időpontban, saját korosztályuknak megfelelő edzéseket tartunk. Egyaránt foglalkozunk hobbi és versenysportolókkal is.

Egyesületünk egyik legfontosabb célja, hogy a gyerekek megismerjék a versenysport világát, amelyhez mi a legjobb körülményeket, eszközöket biztosítjuk számukra.

Napjaink legtöbbet használt szavai között ott van az esély, az esélyegyenlőség, a társadalmi esélyek és a felelősségvállalás is. Az ökölvívásban megsokszorozódik ezeknek az eszméknek a jelentősége, hiszen egyesületünk a HELL Fight Club és az abban dolgozó munkatársak és edzők naponta tesznek azért, hogy ezek a kihívások a mindennapokban is megvalósuljanak. „Esélyegyenlőségen azt értjük, hogy bárki elérhessen bármilyen társadalmi célt, ha annak érdekében kellő erőfeszítéseket tesz, vagyis senki se legyen elzárva bizonyos művelődési, gazdasági javaktól, társadalmi presztízstől, pozíciótól csupán azért, mert körülményei, starthelyzete rosszabb másokénál.”

Ökölvívó sport mindig nagy hangsúlyt fektet az esélyegyenlőségre.

Célunk, hogy versenyzőinket támogassuk álmaik elérésében.

Az elmúlt években a HELL Fight Club folyamatosan ott volt az ország tíz legjobb egyesülete között.

2021-ben az előkelő hatodik helyen végeztünk. Olyan eredményeket értünk el az elmúlt években, amelyekre méltán büszke lehet a régió ökölvívó sportja.

Ökölvívó szakosztályunk a megalakulásától fogva három fő irányt határozott meg és határoz meg az alapelveiben:

Az ökölvívás versenysport

Esélyegyenlőség megteremtése a halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok körében

Sportra való nevelés, mozgáskultúra népszerűsítése

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné egy magas szintű szakmai tudással rendelkező csapatban megismerni az ökölvívás világát akár hobbi vagy versenyzői szinten.

 

Mádi Tamás

elnök

Edzőink

ISMERD MEG EDZŐINKET

sn

Siroki Norbert

vezetőedző

Siroki Norbert a HELL Fight Club vezetőedzője a megalakulás óta, azaz 2005-től a csapatunk vezető egyénisége. A Miskolci Kinizsiben kezdte pályafutását majd Nyíregyházán lett válogatott sportoló. Norbi több nemzetközi verseny ért el helyezéseket, illetve többszörös Magyar Bajnok és a 2004-es Athéni Olimpiai kerettagja volt. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség 2015-ben az Év edzőjének, 2021-ben legjobb női Ifjúsági edzőjének választották és folyamatosan segíti az ökölvívó válogatott munkáját.
Norbi elsősorban a felnőttekkel és a versenyre készülőkkel foglalkozik.

vg

Váradi Gábor

edző

Váradi Gábor a HELL Fight Club edzője a megalakulásunk óta, azaz 2005-től a csapatunk edzője. A Miskolci Kinizsi Ökölvívójaként a 80-es évek végén kölcsönjátékosként erősítette a Borsodi Bányász Bajnok csapatát. Több korosztályos bajnokság dobogósa. Elsődleges feladata a kezdő versenyzők testi és lelki felkészülésének az elősegítése.

Siroki Győző 2015-től a HELL Fight Club edzője. Gáborhoz hasonlóan a kezdő versenyzők testi és lelki felkészülését segíti elő.

sgy

Siroki Győző

edző

Siroki Győző 2015-től a HELL Fight Club edzője. Gáborhoz hasonlóan a kezdő versenyzők testi és lelki felkészülését segíti elő.

GALÉRIA

NÉZD MEG FOTÓINKAT