Bemutatkozás

Majláth Gábor Tamás vagyok, a HELL Fight Club vezetője.

2013 november 15. egy jelentős nap volt az életemben. A gondolat megszületése után megalapítója és vezetője lettem a Szikszó Boxing Sportegyesületnek.

Feladatul tűztem ki az ökölvívás népszerűsítését, a fogyatékos és egészséges emberek kapcsolatának javítását a sportban és a mindennapi életben, valamint a drog és diszkrimináció elleni harcot. Terveim között volt még olyan versenyek, sportnapok, bemutatók szervezése, melyek embertömegeket aktivizálnak, elsősorban az ökölvívásra vagy esetleg más sportágakra. Ezen munka egyik legjelentősebb eredménye a XIXO Ice Tea Ökölvívó Kupa megszervezése volt 2017-ben, amelyet 2018-ban – a nagy sikerre való tekintettel – ismét sikerült megrendezni és terveim szerint jövőre is folytatjuk ezt a hagyományt.

A Szikszó Boxing SE megalakulása óta egy korosztályos magyar bajnokkal, egy diákolimpiai bajnokkal és egy serdülő EB 5. helyezettel büszkélkedhetünk. A céljaink megvalósításához nemcsak Szikszó és környéke tartozik, hanem próbálunk nyitni Miskolc irányába is. 2016 decemberétől a Generali Aréna bokszterem edzőjeként is tevékenykedem. Az itteni edzések elsősorban felnőttkorú hobbisportolóknak szólnak, amelyet nemrég kiegészítettünk általános iskolás felső tagozatos diákok képzésével is. A gyerekeknek külön időpontban, saját korosztályuknak megfelelő edzéseket tartunk. Terveim között az is szerepel, hogy a tehetséges gyerekeket megismertessük a versenysport világával.

Ezen gondolatok megvalósításához minden segítséget megpróbálunk igénybe venni és bízunk abban, hogy a sport az egyik legjobb nevelőeszköz.

Sokat segített nekünk a HELL ENERGY Magyarország Kft. és Szikszó Város Önkormányzata, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, ezért 2018-tól a Szikszó Boxing Sportegyesület HELL Fight Club néven folytatja tovább tevékenységét. Ezentúl az ökölvívás mellett kick-boksz edzéseket is tartunk. Külön büszkék vagyunk rá, hogy edzőink között tarthatjuk számon Kunkli Tivadart, és versenyzőink sorát bővíti Koncz Attila, K1 Európa-bajnok is.