Országos sikert arattak a HELL Fight Club versenyzői!

November 10-14.-ig rendezték meg a 2021. évi Serdülő, Junior és Női Országos Bajnokságot az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban, ahol 71 bajnoki címért, 88 klub 250 sportolója lépett ringbe. A bajnokság célja a magyar ökölvívó sport népszerűsítése, illetve a jogosultság megszerzése volt a nemzetközi tornákon való indulásra és a válogatott keretbe való bekerülésre.

A HELL Fight Club 5 versenyzővel indult az ötnapos boxmaratonra, melyről mindannyian éremmel távoztak.

Serdülő kategóriában dobogós helyezést értek el következő sportolóink:

 

Csiki Csanád 37 kg-ban bronzérem

Balogh Balázs 52 kg-ban bronzérem

Vaskó Zsolt 57 kg-ben ezüstérem

 

Idén pedig két ifjúsági magyar-bajnokunk Mezei Petra és Varga Beáta is részt vett az Elit Női Országos bajnokságon. Mivel már betöltötték a 18. életévüket, így lehetőségük volt, hogy megmérettessék magukat felnőtt kategóriában is, amelyet nem kis sikerrel vettek.

Ezúton gratulálunk elképesztő teljesítményükhöz, hiszen Mezei Petra 48 kg-ben aranyéremet szerzett, míg Varga Beáta 54 kg-ban ezüstéremmel térhetett haza.

 

Nagyon büszkék vagyunk rátok! Csak így tovább HELL Fight Club!

még több hír

Ezüstérmet ünnepelhetett Koncza Attila

A hétvége folyamán Koncz Attila a WKF világbajnokságon képviselte a HELL Fight Club-ot és a döntőig meg sem állt, ahol…

Ezüstéremmel térhetett haza Mezei Petra

Remekül szerepelt Mezei Petra az idei Ifjúsági Európa-bajnokságon Budvában, amelyen egészen a döntőig verekedte be magát, ahol orosz ellenfelétől kapott…

Kiváló hónapot zártak a HELL Fight Club versenyzői

Aranyérmekkel térhettek haza a versenyzők     2021. szeptember 30. – Mozgalmas és eredményes hónapon van túl a HELL Fight…
további hírek